Markedsvej 7 - 6550 Brørup+45 75 38 23 19

Julefrokost

Buffet

1. (Min. 15 personer)

Marinerede sild m/løg og karrysalat
Tunsalat m/æg og rejer
Lun Leverpostej m/champignons og bacon
Ribbensteg m/sønderjysk hvidkål og rødbeder
Én slags skæreost og brie
Ris á la mande m/kirsebærsauce

185,-

2. (Min. 15 personer)

Marinerede sild m/løg og karrysalat
Kryddersild m/rødløg og kapers
Sylte m/rødbeder og sennep
Lun leverpostej m/champignons og bacon
Ribbensteg m/rødkål
Medisterpølse m/sønderjysk hvidkål
Èn slags skæreost og danablue
Ris á la mande m/kirsebærsauce

230,-

3. (Min. 15 personer)

Marinerede sild m/løg og karrysalat
Stegte sild i eddike
½ æg m/rejer og mayonnaise
Lun leverpostej m/champignons og bacon
Æbleflæsk
Glaseret juleskinke m/ grønlangkål
Osteanretning
Ris á la mande m/kirsebærsauce

235,-

4. (Min. 15 personer)

Marinerede sild m/løg og karrysalat
Stegte sild i eddike
Tunsalat m/æg og rejer
Spinattærte m/ristet bacon
Medisterpølse m/sønderjysk hvidkål
Andesteg m/rødkål
Glaseret juleskinke m/grønlangkål
Osteanretning og frisk frugt
Ris á la mande m/kirsebærsauce

305,-

5. (Min. 15 personer)

Marinerede sild m/karrysalat
Kryddersild m/rødløg og kapers
Røget ål m/røræg
Tærte m/rejer og peberfrugter
Sylte m/rødbeder og sennep
Andesteg m/rødkål
Mørbradbøf m/champignons á la creme
Gorgonzola eller andet ost og frisk frugt
Ris á la mande m/kirsebærsauce

315,-

6. (Min. 15 personer)

Marinerede sild m/løg og karrysalat
½ æg m/rejer og mayonnaise
Farseret rødspættefilet på spinatbund
Æbleflæsk
Glaseret juleskinke m/grønlangkål
Lun leverpostej m/champignons og bacon
Andesteg m/rødkål
Osteanretning og frisk frugt
Ris á la mande m/kirsebærsauce

330,-

7. JULE-PLATTE (Min. 10 personer)

Marinerede sild m/løg og karrysalat
5 slags pålæg m/tilbehør
Lunt: Lille mørbradbøf m/champignons a la creme
1 x ost

162,-

Priser pr. ret til julefrokost

Fiskeanretninger

1. En marinerede sild m/løg og karrysalat

34,-

2. Kryddersild m/ rødløg og kartoffelsalat

34,-

3. Stegte sild i eddike

34,-

4. Tunsalat m/æg og rejer

48,-

5. ½ æg m/rejer og mayonnaise

36,-

6. Røget ål m/røræg

52,-

7. Farseret rødspættefilet på spinatbund

52,-

8. Gravad laks m/sennepsdressing

52,-

9. Tærte m/rejer og peberfrugter

42,-

Kød og vildtanretninger

10. Lun leverpostej m/champignons og bacon

38,-

11. Ribbensteg m/sdr.jysk hvidkål eller rødkål

38,-

12. Medisterpølse m/sdr.jysk hvidkål eller rødkål

42,-

13. Sylte m/rødbeder og sennep

40,-

14. Andesteg m/rødkål

55,-

15. Glaseret juuleskinke m/grønlangkål

48,-

16. Spinattærte m/ristet bacon

42,-

17. Æbleflæsk

38,-

18. Mørbradbøf m/champingnons á la creme

58,-

Ost og Frugtanretninger samt ris á la mande

19. To slags ost

36,-

20. Gogonzola

40,-

21. Osteanretning

65,-

22. Ris á la mande

42,-

23. Frisk frugt

15,-

Brød og tilbehør

24. Brød, kiks og smør

20,-